Comfort & Quality

CQ Dental, voorheen bekend als Dental Clinic, is de tandartspraktijk op het Piet Heinplein. CQ Dental is al sinds 2004 gevestigd in het mooie Zeeheldenkwartier. Voor de vele vaste patiënten al ruim een decennium het vertrouwde adres voor tandheelkundige zorg.

De naam is veranderd, omdat er meerdere Dental Clinics werden geopend, waarmee de zelfstandige praktijk op het Piet Heinplein steeds vaker werd verward.

Jezelf zijn, dus je eigen identiteit hebben, is niet alleen voor CQ Dental belangrijk. U mag van CQ Dental verwachten dat ook uw identiteit en alles wat u nodig heeft de juiste aandacht krijgt.

CQ Dental is een praktijk waar u nog een vaste tandarts heeft en een vertrouwd aanspreekpunt aan de balie treft.

Als u het fijn vindt om:
– de zorg van uw gebit toe te vertrouwen aan gekwalificeerde professionals
– persoonlijk kennis te maken met de praktijk, de medewerkers en uw tandarts
– meer te zijn dan de optelsom van uw tanden en kiezen
– een comfortabel gevoel te hebben vòòr, tijdens en nog ver na de behandeling
– bij spoed nog dezelfde dag bij ons terecht te kunnen

dan bent u bij CQ Dental aan het juiste adres!

Mw. A. De Cicco

Algemeen Tandarts (Ortho/Paro)

Alessandra heeft haar opleiding Tandheelkunde en Orthodontie afgerond in Italië. Zij is werkzaam als algemeen tandarts met veel affiniteit voor parodontologie en de orthodontie. Onze jongste patientjes voelen zich thuis bij deze tandarts en moeder van twee.

Deze sportieve en geduldige tandarts is breed opgeleid en heeft negen jaar ervaring opgedaan in Italie, Belgie en Nederland.

Dhr. P.P.B.M. van der Kroft    

Tandarts/Implantoloog

Paul heeft zich naast de algemene tandheelkunde gespecialiseerd in chirurgische behandelingen, waaronder met name het plaatsen van implantaten. Inmiddels heeft hij als senior tandarts ruim 30 jaar ervaring. Daarnaast heeft hij met veel plezier 4 jaar praktijk gevoerd in Italië, waardoor Paul ook vloeiend Italiaans spreekt.

Mw. A.S. Angnoe

Tandarts- en preventieassistente

Anna Sophia is een attente en professionele assistente. Met jarenlange ervaring in de tandheelkunde gaat haar ambitie uit naar preventie en kindertandheelkunde. In 2006 is zij op 16-jarige leeftijd als vakantiehulp begonnen in onze praktijk en heeft nadien haar kennis en ervaring mogen opdoen in meerdere praktijken in Den Haag. Nu is zij weer ‘back to base’ en draagt zij dagelijks bij aan de ontwikkeling van de kwaliteit en uw comfort! Wij zijn tevens een erkend leerbedrijf. De stagiaires hebben aan haar een toegewijde stagebegeleider.

Mw. H. de Visser

Praktijkmanager/Eigenaar

Helena heeft naast de managementtaken, alle tijd voor de uitleg op het gebied van preventie en behandelingen. Het uitwerken van behandelplannen en het creëren van mogelijkheden zijn bij Helena in goede handen. Als aanspreekpunt aan de balie en soms naast de stoel is zij al jarenlang betrokken bij onze patiënten.

This post is also available in: English (Engels) Italiano (Italiaans) Español (Spaans) Deutsch (Duits) Français (Frans) Português (Portugees, Portugal)