Uw budget

Daar komen we uit…

Er bestaan soms misverstanden over de kosten voor een gebitsbehandeling.
Dat is niet nodig. De tarieven voor de tandheelkundige zorg zijn vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa); Deze zijn te vinden op tarievenlijst.

Het gebeurt soms, dat mensen jarenlang niet naar de  tandarts gaan en bang zijn dat het saneren van het gebit te veel geld gaat kosten. Voordat wij met u aan de slag gaan, zijn de kosten in kaart gebracht. Iedere behandeling is  immers maatwerk.
Wij begrijpen dat u het liefst binnen het budget van uw aanvullende verzekering behandeld wilt worden. Binnen dit budget behandelen vereist een realistisch plan en een goede planning.
Soms is het noodzakelijk om een behandelplan in een korte periode uit te voeren.
Wij helpen u dan met het zoeken naar een financiële oplossing.

U kunt erop rekenen, dat CQ Dental met u meedenkt en verspilling voorkomt door:
– inzicht en overzicht te hebben in de toestand van uw gebit
– de realiteit goed voor ogen te houden
– de juiste prioriteiten te stellen, op basis van vakkennis en werkervaring
– een no-nonsens aanpak: wij vertellen u het zoals het is
– rekening te houden met uw persoonlijke omstandigheden

Het team van CQ Dental weet, dat aan veel dingen vaak al een prijskaartje hangt, maar ook dat een gezonde mond met mooie tanden en krachtige kiezen een kostbaar bezit is.

Bij ons hoeft u niets extra te betalen voor de hulp die u nodig heeft om bijvoorbeeld een aanvraag bij instanties kracht bij te zetten.
Of het vertrouwen dat u krijgt als wij u een betalingsregeling aanbieden in het geval uw behandeling niet kan wachten tot uw budget het toelaat.
Of de extra service als u dat nodig heeft, zoals een parkeerkaartje, een kopje koffie op het terras, u ophalen als u slecht ter been bent en het bezorgen van uw recept aan huis of bij uw apotheek.

Bij CQ Dental heeft u een streepje voor!

This post is also available in: English (Engels) Italiano (Italiaans) Español (Spaans) Deutsch (Duits) Français (Frans) Português (Portugees, Portugal)