Behandelingen

Behandelingen

CQ Dental begeleid u met zorg en aandacht. Gespannen voor een tandartsbezoek? Dat is bij CQ Dental niet nodig. Bij CQ Dental tandarts Den Haag zorgen wij ervoor dat u uw tandartsbezoek met een glimlach verlaat. Aangezien wij u de beste en complete mondzorg willen bieden, bieden wij u alles onder één dak. U kunt voor verschillende tandheelkundige specialisaties bij ons terecht. Dit zorgt voor comfort en scheelt u veel tijd in het zoeken en bezoeken van verschillende specialisten.

Tandarts Den Haag

Uw gebit is een kostbaar bezit. Uw gebit bestaat uit tweeëndertig tanden en kiezen die wij en hopelijk ook u, maar al te graag gezond willen houden. Maar er komt meer bij kijken. Uw mond bestaat ook nog uit tandvlees, slijmvlies en uw tong waarvan het ook belangrijk is om deze gezond te houden. Dit is ook onderdeel van onze behandelingen. Heeft u mooie en gezonde tanden? Dan wilt u dit vast graag zo houden. Het is daarom belangrijk dat u regelmatig bij uw tandarts in Den Haag voor controle komt. De meest ideale situatie is om dit elke zes maanden te doen. Tijdens deze controle bekijkt onze tandarts uw gebit uitvoerig. Het mooiste is dat u iedere controle weer iets leert over uw mond en hoe u deze op de juiste manier kunt verzorgen. Dit werkt preventief en verlengt de levensduur van uw gezonde gebit.

Wij controleren op:

 • Gaatjes (cariës) in uw kiezen of tanden;
 • Randafsluiting van oude vullingen;
 • Ontsteking van het tandvlees en de ruimte tussen het tandvlees en kaakbot;
 • Gebitsslijtage en onderzoek van de oorzaken;
 • Mond- en kaakziekten.

De kindvriendelijke tandarts in Den Haag

Een tandartsbezoek kan erg spannend zijn voor uw kind. Het kan zelfs zo spannend zijn dat u kind er niet van kan slapen. Dit is uiteraard niet de bedoeling. Wij begrijpen dat uw kind dit een spannende ervaring vindt. Bij CQ Dental doen wij er dan ook alles aan om er een fijn bezoek van te maken voor uw kind. Zo krijgt uw kind bij ons poetsles en ontvangt hij of zij een poetsdiploma. Dit alles met veel zorg en aandacht.

De kindvriendelijke tandarts in Den Haag

CBCT-Scan

CBCT-Scan

Bij kaakklachten of voor een implantaatplaatsing zal uw tandarts soms de stand van de wortels en zenuwen van de tanden in uw kaak moeten controleren. Andere keren moeten we de kaakgewrichten, sinussen of anatomische afwijkingen zien. Dit doen we aan de hand van een CBCT-scan.

CBCT staat voor Cone Beam Computed Tomography. Tijdens het CBCT-onderzoek maakt uw arts een 3D-beeld van uw kaakbot door middels met röntgenstralen. De test duurt ongeveer 15 minuten.

Voor meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen.

Contact

Endodontologie

Een endodontoloog is een tandarts met expertise op het gebied van de endodontie. Endodontie is, zoals de naam al aangeeft, de studie van de binnenkant van tanden en kiezen.

Onze endodontoloog doet een onderzoek, stelt een diagnose door middel van een CBCT- scan, schat de prognose van een tand en adviseert vervolgens (diverse) behandelmogelijkheden. De endodontoloog voert ook veel verschillende ingewikkelde behandelingen uit met behulp van een microscoop.

Voor meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen.

Contact

Endodontologie

Implantologie

Implantologie

Bent u één, enkele of al uw tanden kwijt? Wilt u weer lekker kunnen praten, lachen en eten? Dan is een implantaat wellicht de oplossing voor u.

Een implantaat is een methode om een tandwortel te vervangen die via een kleine operatie in het kaakbot wordt geplaatst. Dit gebeurt meestal onder plaatselijke verdoving. De meeste implantaten zien eruit als een schroef en zijn gemaakt van titanium, zirkonium of een combinatie van deze materialen. Implantaten vormen een sterke basis voor implantaatkronen, implantaatbruggen of kunst(klik) gebitten.

Bent u benieuwd of tandheelkundige implantaten iets voor u zijn? Neem gerust contact met ons op.

Contact

Invisalign

Er gaat niets boven een mooie en gezonde glimlach. Een glimlach is op zich al mooi, maar nog mooier met rechte tanden. Transformeer uw glimlach zonder een zichtbare beugel met een Invisalign. De Invisalign behandeling is een transparant alternatief voor de welbekende slotjesbeugel. Met behulp van onze 3D mondscanner hoeft u niet meer te happen, maar wordt er op een snelle en nauwkeurige manier een foto gemaakt van uw gebit. Daarna maken wij samen met u een behandelplan voor uw Invisalign. Wij zorgen er ten alle tijden voor dat uw aligner goed past om het beste resultaat te krijgen.

Bent u benieuwd of een Invisalign geschikt is voor u? Neem dan contact met op ons.

Contact

Invisalign

Mondhygiënist

Mondhygiënist

De hygiëne van uw mond is zwaarwegend voor het behouden van uw tanden en kiezen. Slechte mondverzorging kan zorgen voor ontstoken tandvlees, onherstelbare consequenties en zelfs het verlies van uw tanden. Onze mondhygiënist zorgt er samen met u voor dat uw mond en uw tandvlees sterk en gezond blijven.

Heeft u last van tandsteen of veel tandplak? Alleen uw mondhygiënist of tandarts in Den Haag kan dit op een juiste manier verwijderen. Tandsteen is namelijk erg hard. Er zijn verschillende technieken om tandsteen te verwijderen, waaronder een aantal die erg pijnlijk kunnen zijn. Wij gebruiken één van de zachtste en meest effectieve manieren om van uw tandsteen en tandplak af te komen. Voor de beste hygiëne behandelen wij uw mond met de zogenoemde airflow. Dit is een pijnloze manier van dieptereiniging door middel van een zandstraal die uw tandvlees weer gezond maakt. Naast het tweemaal daags tandenpoetsen adviseren wij u om uw gebit regelmatig te reinigen met o.a. ragers en stokers. Voor een optimaal gezond gebit raden wij u aan om elk half jaar een afspraak in te plannen met uw mondhygiënist.

Tanden bleken Den Haag

Wilt u uw tanden laten bleken in Den Haag? Een witte en stralende glimlach, dat willen we allemaal. Het aanbod is groot als het gaat om tanden bleken. Ook door klinieken die onveilige bleek processen gebruiken en hierdoor uw tanden blijvende schade aanbrengen. Zorg er ten alle tijden voor dat u uw tanden laat bleken onder begeleiding van uw tandarts. Wij zorgen ervoor dat u op een veilige manier uw tanden kunt laten bleken. Neem contact met ons op voordat u besluit uw tanden te bleken.

Tanden bleken

Kunstgebit

Kunstgebit

Heeft u last van een loszittende prothese? Een klikgebit is een goed alternatief. Dit is een uitneembaar kunstgebit dat is vastgeklikt op implantaten. Een klikgebit kan eenvoudig uit uw mond gehaald worden en ook weer eenvoudig worden terug geklikt. Onze prothese specialist maakt gebruik van de meest actuele technieken om u te voorzien van de beste pasvorm. Zo maken wij gebruik van een digitale prothese en een 3D mondscanner om uw klikgebit op een makkelijke en zorgvuldige manier in te meten.

Reparaties

Ook voor reparaties en spoedreparaties kunt u bij ons terecht. Neem contact met ons op om uw situatie te bespreken, zodat wij tot een passende oplossing kunnen komen.

Andere behandelingen die wij bieden zijn:

 • Restauratieve tandheelkunde: vullingen, kroon- en brugwerk
 • Esthetische behandelingen: esthetische vullingen en facings
 • Endodontologie: wortelkanaalbehandelingen
 • Parodontitis behandelingen
 • Prothetiek: volledige en partiële gebitsprotheses
 • Orthodontie
 • Implantologie: implantaten en klikprotheses.

Onze behandelingen

Bent u op zoek naar een tandarts in Den Haag centrum? Bij CQ Dental tandarts Den Haag vindt u alle tandheelkundige specialisaties onder één dak. Heeft u vragen over onze diensten als tandarts in Den Haag? Neem dan gerust contact met ons op via ons emailadres: info@cqdental.nl of telefonisch op het nummer 070-3453416. Ons team specialisten staat klaar voor al uw vragen en helpt u graag verder. Wilt u zich inschrijven?

Inschrijven