Over ons

Over CQ Dental

CQ Dental is een tandarts in Den Haag gevestigd aan de Piet Heinplein 67. CQ Dental is al sinds 2004 gevestigd in het mooie Zeeheldenkwartier. Onze sfeervolle en servicegerichte tandartspraktijk ligt centraal gelegen nabij het centrum van Den Haag. Bij ons vindt u onder één dak alle tandheelkundige zorg voor uw hele gezin. Wij doen er alles aan om uw glimlach mooi en gezond te houden. CQ Dental is een multidisciplinaire praktijk waar tandartsen, mondhygiënisten en tandtechnici nauw samenwerken. Ook voor esthetische behandelingen, zoals bleken en facings kunt u bij ons terecht. Daarnaast bieden wij een van de meest geavanceerde technieken op het gebied van beugels, namelijk de Invisalign. Deze techniek zorgt ervoor dat u rechte tanden krijgt zonder dat dit voor de buitenwereld zichtbaar is. CQ Dental is een praktijk waar u nog een vaste tandarts heeft en een vertrouwd aanspreekpunt heeft aan de balie. Uw mondgezondheid staat bij ons op nummer één. Desalniettemin vinden wij het net zo belangrijk dat u in onze praktijk een prettige en ontspannen sfeer ervaart.

Voor veel patiënten is CQ Dental tandarts Den Haag al ruim een decennium het vertrouwde adres voor tandheelkundige zorg.

Ons team

We bestaan uit een gepassioneerd en gekwalificeerd team specialisten. Wij werken met veel plezier, maar willen er ook voor zorgen dat u met een goed en gerust gevoel onze praktijk binnenkomt en weer uitgaat. Wij doen er alles aan om u als patiënt op uw gemak te stellen. Bent u bang voor de tandarts en stelt u uw tandartsafspraak het liefste uit? Maakt u zich bij ons geen zorgen. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring met patiënten die angst ervaren tijdens een tandartsbezoek. Ook voor uw kind zorgen wij voor een prettige ervaring bij de tandarts. Ons team werkt met veel zorg en aandacht en heeft veel geduld. Daarnaast gebruiken wij de nieuwste technieken en de modernste apparatuur om u te verzekeren van de beste mondzorg. Door middel van cursussen en bijscholing zijn onze specialisten altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en innovaties in hun vakgebied. Samen zorgen wij voor de beste tandheelkundige zorg op maat.

Voor veel patiënten is CQ Dental tandarts Den Haag al ruim een decennium het vertrouwde adres voor tandheelkundige zorg.

Wij spreken
Nederlands, Engels, Perzisch, Turks, Arabisch, Grieks

Wie zijn wij

Robert van Meurs

Robert van Meurs

Tandarts

BIG-nummer 59022775302

Robert zit meer dan 30 jaar in tandheelkunde. En nog steeds werkt hij vol met passie en plezier als tandarts. Hij neemt de tijd voor patiënten en voor het opstellen van een passende behandelplan.

Nikolaos Skoumpas

Tandarts

BIG-nummer 89919788902

Nikolaos is sinds 2016 werkzaam als algemene tandarts in Nederland. Zijn bijzondere belangstelling betreft restauratieve tandheelkunde en esthetiek gevallen. Hij volgt daarom de 3-jaar CEPCD- nascholingsprogramma die zijn pijlen richt op complexe tandheelkundige problematiek. Zijn doel is om uiteindelijk geregistreerd te worden als gedifferentieerde restauratieve tandarts, voor de Nederlandse Vlaamse Verenging.

Evita den Otter

Tandarts

BIG-nummer 89934087602

Tamer Alkabra

Tandarts-implantoloog

BIG-nummer 79920900602

Tamer is in 2010 afgestudeerd in Syrië als tandarts en heeft in 2018 zijn BIG-registratie in Nederland behaald. Sindsdien werkt hij als algemene tandarts in Nederland en heeft zich in meerdere praktijken ontwikkeld. De diversiteit in tandheelkunde spreekt hem erg aan met namen affiniteit voor wortelkanaalbehandelingen en restauratieve tandheelkunde. Naast de algemene tandheelkundige behandelingen, behandelt hij zijn patiënten ook op het gebied van implantologie. In de toekomst wilt hij zich graag verder ontwikkelen in esthetische restauratieve tandheelkunde.

Chantal van Alphen

Tandarts/allround assistent

Met veel plezier en enthousiasme werkt Chantal als tandartsassistente. Zij is erg goed met kinderen en stelt ze op hun gemak in de behandelkamer. Zij heeft een groot inlevingsvermogen en voelt de patiënten goed aan.

Mehri Pour Mehdi

Praktijkmanager

Alireza Khedri

Tandtechnicus

Mohsen Pour Mehdi

Baliemedewerker

Mohsen is onze baliemedewerker die u te woord staat wanneer u contact opneemt met onze praktijk.

Saani Khan

Paro-preventie

Saani helpt u graag met het reinigen en verzorgen van uw gebit.

Wilt u zich inschrijven bij CQ Dental tandarts in Den Haag of heeft u vragen?

Bent u op zoek naar een goede tandarts in Den Haag? CQ Dental is dé tandarts in Den Haag met alle tandheelkundige specialisaties onder één dak. Ook in de avonduren kunt u bij onze enthousiaste en gedreven tandartsen terecht. Heeft u vragen over onze dienstverlening als tandarts in Den Haag? Neem dan gerust contact met ons op via ons emailadres: info@cqdental.nl of telefonisch op het nummer 070-3453416. Ons team specialisten staat klaar voor al uw vragen en helpt u graag verder. Wilt u zich inschrijven? Klik dan op de onderstaande knop

Inschrijven

Onze behandelingen

Als tandarts in Den Haag bieden wij u een compleet pakket aan tandheelkundige zorg. Niet alleen voor u, maar voor uw hele gezin.